Együtt Monostorpályi Jövöjéért K.H.E. Oldala

Felhasználónév:    Jelszó:    Adatok megjegyzése     
Skip to main content.

Navigation

Sub Navigation

 

Az oldal teljes tartalmának eléréséhez REGISZTRÁLJ és lépj be!
Hosszu László Egyesület elnök írta ...
Az oldal is mutatja, hogy akik ebben az egyesületben vannak a legjobbat nyújtják magukból a közösség érdekében. Köszönjük a készítőknek és a segítőiknek!Remek a logó, mely egyben az Egyesület bélyegzője is. Köszönjük Szabóné Tóth Erzsébetnek a rajzért és köszönet Nagy Józsefnek a remek kidolgozásért.Köszönjük a képeket és a videó anyagot Krosztics Istvánné Andinak, várjuk a további remek felvételeket.Köszönjük a Családi szakosztálynak a péntekekenként rendezett délutáni programokat, és a sok remek egyéb programot, melyet áldozatos munkával állítottak össze. Köszönjük a főszervezőnek Szilasi Zsanettnek és családjának, valamint a munkájukban segítkező embereknek. Várjuk a további programjavaslatokat és azok megvalósítását!Köszönjük a Néprajz, Hagyományőrző Szakosztály eddig teljesített munkáját, a kiállítás megszervezését és lebonyolítását, valamint a kiállítás létrejöttében segítkező emberek segítőkész szerepválalását. Ugye milyen szép volt? Remélem lesz még folytatása és remélem többen is kiváncsiak lesznek majd rá. Szép volt szervezők!Külön köszönet Sápiné Molnár Edit áldozatos szerepvállalásáért Egyesületünkben és annak szakosztályaiban! Köszönjük szépen!Köszönet a Monostorpályi Polgárőröknek, hogy munkájukkal támogatták Egyesületünket.
Köszönjük, és további jó munkát kívánunk a tagoknak!Mint az Egyesület elnöke külön köszönetet mondok az Egyesülethez ezen ideig csatlakozó tagoknak és azok családjának. Köszönöm, hogy az Egyesület munkájában és tevékenységében idáig részt vettek, szerepet vállaltak, és az egyesületet mindenben támogatták. Köszönöm Önöknek, Nektek és további sikeres munkát és együttműködést kívánok!Köszönetet mondok azon embereknek is akik ezen ideig még nem csatlakoztak az Egyesülethez, de a rendezvényeinken részt vettek, azokat valamilyen formában támogatták, illetve azok megvalósításához segítséget nyújtottak! Köszönöm, és örömmel venném, ha a jövőben Egyesületünk tagjai között köszönthetném ezen embereket, és gyerekeket.

Hosszu László Egyesület elnök A Föld Napja 2012


Április 23.-án 14.30 órától
Monostorpályi Község Önkormányzata, az Általános Iskola tanulói, tanárai, és az Egyesületeink tagjai csatlakoznak a Magyar Közútkezelő KHT. szemétszedési akciójához.

Csatlakozzon Ön is, hogy Monostorpályi utcáit szemétmentessé tegyük.
Találkozzunk 14.30 órakor a Létai úton lévő buszmegállónál !!!

Pusztai János
Monostorpályi Község Önkormányzata
Környezetvédelmi csoport
Thuolt István Általános Iskola diákjai, tanárai
Magyar Közútkezelő KHT.


ifj. Sápi Imre on vasárnap 22 április 2012 - 11:35:23
Nyomtatóbarát változat     Megosztás:    ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE     Kattintson ide és szóljon hozzá!  Hozzászólások  0

 Együtt Monostorpályi Jövőjéért Közhasznú Egyesület

Hosszu László írta ...
Együtt Monostorpályi Jövőjéért Közhasznú Egyesület

Egy lelkes kis csapat 2008.-ban úgy gondolta, hogy Monostorpályi Jövőjéért tenni szándékozik!

Kezdetben saját kezdeményezésként a Művelődési Házunk felújításával kívánták felhívni a figyelmet arra, hogy a tenni akaró emberek összefogásával bármit el lehet érni ebben a rohanó, és egyébként pénzszűke Világunkban.

Ekkor a lelkes kis csapat (kb. 150-160 fő) saját áldozatos munkájával, adományok gyűjtésével, és sok-sok gyermek és felnőtt, fiatal és idős kéz összefogásával valósította meg a szinte lehetetlennek tűnő feladatot. Így a Karácsonyi Ünnepséget már a felújított, a Közösség számára mindig nyitva álló Művelődési Házban tarthattuk meg.

A sorozat itt nem állt meg:

2009.-ben e lelkes kis csapat a minden évben megrendezendő Majális, és a Szeptemberben elsőként (pályázat elnyerése útján) megrendezett Lombhullató Fesztivál szervezésével és annak lebonyolításával hívta fel a Monostoriak figyelmét. Ismételten bebizonyosodott, hogy lelkes emberek összefogásával még kevés pénzből is lehet „hatalmasat” alkotni, lehet még Néphagyományokat őrizni, ápolni, lehet még valamit a faluért és annak lakosságáért, fejlődéséért tenni.

De mi minden hiányzik még? Mennyi remek ötlet van még a családok apraja, – s nagyjában? Vajon mennyi embernek van olyan ötlete, melyet kevés pénzből, sok szorgos kéz munkájával meg lehet valósítani Monostorpályi Jövőjéért?

Ugye az Ön családja is így gondolja! Ugye Önnek is van rengeteg ötlete, melyet szívesen megosztana másokkal, hogy hogyan lehetne szebbé – jobbá – boldogabbá tenni Monostorpályi és közössége jövőjét!

A lelkes kis csapat tagjai is így gondolják, ezért 2010. február 21.-én megalapították az:
Együtt Monostorpályi Jövőjéért Közhasznú Egyesületet.

Egyedül nem megy, de EGYÜTT mindent el tudunk érni!!!


Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves Családját az Egyesület tagjai közzé.

Lépjen be az egész tenni akaró család a megalapított egyesületbe, mutassuk meg együtt, hogy összefogással bármit el tudunk érni, mondjuk ki együtt a megvalósítandó terveinket, és azokat Együtt Monostorpályi Jövőjéért valósítsuk is meg!

A cél közös, az eredmény mindenkié, a büszkeség csakis a valamit tenni tudó és akaró embereké, hogy együtt mondhassuk büszkén: „NÉZD EZT MI CSINÁLTUK!!!”

Tisztelettel várjuk Önt, családja minden tagját, valamint az Ön környezetében élő azon családokat, gyerekeket, felnőtteket, akik ezen Egyesület tagjaivá akarnak válni, és szándékoznak tevékenyen részt venni Monostorpályi Jövőjéért, vagy van olyan ötlete, melyet szeretne megvalósítani, vagy megvalósíttatni!


Elnök: Hosszu László; Alelnök: Hajduné Sáfrán Dóra; Elnökségi Tag: Vágó Imre; Sápiné Molnár Edit; Kiss Árpád; Szabó Józsefné
Ellenörző Bizottság elnöke: dr. Koczka Józsefné
Ellenörző Bizottság tagja: Váradiné Darnai Melinda; Kiss Zoltánné
Ha az Egyesülettel kapcsolatos kérdésük van, irjanak a info@egyuttmonostorpalyiert.hu emailcimre, vagy küldjenek privát üzenetet az oldalon.

„Nem az a fontos öcsém, hogy honnan jössz
hanem, hogy hová mész.”
(Illyés Gyula)
ifj. Sápi Imre on szombat 10 december 2011 - 09:08:06
Nyomtatóbarát változat     Megosztás:    ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE     Kattintson ide és szóljon hozzá!  Hozzászólások  0

 Mindenkit szeretettel várunk!

Hosszu László írta ...

Az Együtt Monostorpályi Jövőjéért Közhasznú Egyesület tisztelettel tájékoztatja Önt és kedves családját, hogy az Egyesület szakosztályai továbbra is folytatják munkájukat.

Minden héten Szombat délután a Családi szakosztály rendezvényeivel várja a Monostorpályiban élőket, különböző családi és gyermek programokkal, játékos vetélkedőkkel, ping-pong-, cso-csó-, kártya,- és társas játékokkal, hetente más-más szórakozási lehetőségekkel.

Hagyományőrző Szakosztályunk, és Környezetvédelmi szakosztályunk is folytatja tevékenységét és várja régi és új tagjaink jelentkezését és ötleteit a munkájukkal kapcsolatban.

ifj. Sápi Imre on szombat 10 december 2011 - 09:06:59
Nyomtatóbarát változat     Megosztás:    ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE     Kattintson ide és szóljon hozzá!  Hozzászólások  0

 Tisztelt Egyesületi Tagok, illetve Monostorpályi lakosok!

Hosszu László írta ...

Tisztelt Egyesületi Tagok, illetve Monostorpályi lakosok!

Az Ajka melletti Iszap katasztrófa károsultjai részére Egyesületünk adománygyűjtést szervezett 2010.10.27.-ig. A tárgyi adománygyűjtés befejeződött, az összegyűlt adományokat a mai napon (2010.10.28.-án) a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra szállítottuk, ott átadtuk, melynek továbbszállításáról ők gondoskodnak.

Ezúton szeretnénk megköszönni azon személyeknek akik adományaikkal hozzájárultak a gyűjtéshez ezzel segítve a károsultak mindennapjait.

Köszönjük a 18 zsáknyi ruha-, cipő-, ágynemű-, ágybeli-, törölköző-, tisztítószer-, tartós élelmiszer-, és kabát felajánlást !!!

Nélkületek, Önök nélkül ez nem jöhetett volna létre, még egyszer KÖSZÖNJÜK, és minden tiszteletünk a TIETEK, az ÖNÖKÉ !!!

KÖSZÖNET MINDENÉRT !!!
ifj. Sápi Imre on szombat 10 december 2011 - 09:05:52
Nyomtatóbarát változat     Megosztás:    ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE     Kattintson ide és szóljon hozzá!  Hozzászólások  0

 Lesz Dance Tánciskola

Ifj. Sápi Imre írta ...

Minden hétfőn 18:30-tól, modern társastánc oktatást tart a Lesz Dance Tánciskola a Művelődési Házban! Minden kedves érdeklődőt, táncolni vágyót szeretettel várunk!
ifj. Sápi Imre on szombat 10 december 2011 - 09:04:23
Nyomtatóbarát változat     Megosztás:    ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE     Kattintson ide és szóljon hozzá!  Hozzászólások  0

 Evolúció Informatikai Szakosztály Családi Klubb Szakosztály Néprajz, Hagyományörző Szakosztály

Új Fórumüzenetek

  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Családi Klubb Szakosztály (Társalgó) ifj. Sápi Imre 8680 0 -
 
Kiemelt Téma Néprajz, Hagyományörző Szakosztály (Társalgó) ifj. Sápi Imre 9083 0 -
 
Kiemelt Téma Weboldal (Társalgó) ifj. Sápi Imre 4939 0 -
 
Kiemelt Téma Településünk hírei/ Egyesületi hírek (Társalgó) ifj. Sápi Imre 12858 4 ifj. Sápi Imre
k dec 07 2010, 09:53 
Kiemelt Téma Evolúció Informatikai Szakosztály (Társalgó) ifj. Sápi Imre 9268 1 ifj. Sápi Imre
k dec 07 2010, 09:50 
Témák: 5 | Válaszok: 5 | Megtekintések: 46537

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Online

vendég: 10, tag: 0 ...

legtöbb 29
(tag: 0, vendég: 29) - 16 márc : 01:59

Tagok: 21
Legújabb tag: Eva27

Támogatott oldalak

Letölthető

Képek a galériábólLegújabb fórumüzenetek

Írta: ifj. Sápi Imre
Verdes Norbert írta ...Családi Klubb SzakosztályEl[tovább ...]
07 dec : 21:55

Írta: ifj. Sápi Imre
Sápi Beáta írta ...Néprajz, Hagyományörző Szakosz[tovább ...]
07 dec : 21:54

Írta: ifj. Sápi Imre
Üdvözlök minden kedves felhasználót az Együtt Mono[tovább ...]
07 dec : 21:53

Írta: ifj. Sápi Imre
Hosszu László írta ...Tisztelt Egyesületi Tagok, i[tovább ...]
07 dec : 21:53

Írta: ifj. Sápi Imre
Hosszu László Elnök, és Szabó József Polgármester [tovább ...]
07 dec : 21:52

Írta: ifj. Sápi Imre
Hossu László egyesületi elnök írta ... II. LOMBHU[tovább ...]
07 dec : 21:52

Írta: ifj. Sápi Imre
Ifj. Sápi Imre írta ...FELHÍVÁS!A LESZ DANCE Tánci[tovább ...]
07 dec : 21:52

Írta: ifj. Sápi Imre
Ifj. Sápi Imre írta ...FELHÍVÁS!Kérlek írjátok le [tovább ...]
07 dec : 21:51

Írta: ifj. Sápi Imre
Ifj. Sápi Imre írta ...Várom az ötleteiteket a sza[tovább ...]
07 dec : 21:50

Írta: ifj. Sápi Imre
Ifj. Sápi Imre írta ...Együtt Monostorpályi Jövőjé[tovább ...]
07 dec : 21:49

Közelgõ Események

Nincs közelgõ esemény

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Rinoceros
08 ápr : 22:33

Minden kedves ismerősünknek Kellemes Húsvéti Ünnepeket a Lányoknak sok locsolót, a Fiuknak sok piros tojást kívánunk! Hosszu László és családja


Rinoceros
03 jan : 22:55

Minden kedves tagunknak és Monostorpályi lakosnak, valamint honlapunk látogatóinak Békés Boldog Új Évet Kívánok Egyesületünk minden tagja nevében!


Rinoceros
08 márc : 10:54

2011.03.26.-án este a Föld Órája lesz, csatlakozzunk minél többen erre az egy órára!
Köszönjük a Föld nevében


Rinoceros
08 márc : 10:49

Minden kedves hölgy tagunknak és még nem tagunknak, ismerősünknek Boldog NŐNAPOT kívánok!
Hosszu László


Rinoceros
06 febr : 13:11

A rendezvény programjairól bővebb tájékoztató lesz a honlapokon, jelenleg a község boltjaiban kihelyezett plakátokról lehet információkat gyűjteni!


Rinoceros
06 febr : 13:10

2011. február 12.-én 19.00 órától Batyus Beöltözős Farsangi és Retró bulit szervezünk a művelődési házba. Belépő 500 Ft. Tombola, Beöltözőket verseny után díjazzuk, színpadi műsorral való fellépőket várunk /kabaré, paródia, kareoke, tánc, stb./. Várjuk községünk apraját-nagyját egy fergeteges hajnalig tartó bulira!


Rinoceros
06 febr : 12:53

2011. február 12.-én 14.30-tól farsangi beöltözős buli lesz a Művelődési házban versenyekkel, díjazásokkal, zenével, táncokkal, mini discóval, öltözzetek jelmezbe, és gyertek el egy jó délutáni bulira!


ifj. Sápi Imre
29 dec : 22:32

Viszont kívánom én is neked!
Békés, boldog új évet minden kedves Vendégnek és Tagnak!


Tóth Zoli
29 dec : 20:56

Sikerekben gazdag, Boldog Újévet kívánok mindenkinek!!!


Szakosztályok Hírei

...................................................

Verdes Norbert írta ...

Családi Klubb Szakosztály

Elnök: Verdes Norbert
Alpító tagok:
Szilasi Zsanett
Bodnárné Szántó Erika
Szolárné Gráfel Anikó
Szabóné Tóth Erzsébet
Erdős Sándor
Sáfrányné Félegyházi Beáta
Nagy Józsefné Évi


Célunk: Olyan programok szervezése, ahol együtt szórakozhat a család apraja-nagyja.

Sajnos nincs a közelben arra lehetőség, hogy akár az óvodáskorú, akár a kamasz, vagy ifikorú gyerekek eltölthessenek egy estét együtt, kulturált keretek között. A péntek este 17,30-tól heti rendszerességgel megrendezett klubprogramunk erre a problémára megoldást jelenthet. Túl vagyunk az 1 hónapos próbaidőn, ami során elértük azt, hogy a múlt évben közös összefogással általunk felújított művelődési ház megteljen. Jöttek hozzánk minden korosztályból.

Mit tudunk mi nyújtani a közösségnek, hogyan telik egy ilyen péntek este?

Minden alkalmunk egy Mini-diszkóval kezdődik. A gyerekek már jól ismerik a gyülekező zenéjét, szaladnak fel a színpadra, ha meghallják. Olyan zenére táncolunk, amelyet a világ minden részén képzett animátorok tanítanak, és ugyanúgy táncolnak rendezvényeken, üdülőhelyeken. Van olyan tánc, ahol szülői segítség szükséges, ettől kezdve együtt ropja anyuka, apuka, és csemete. A jó hangulat meg van alapozva!
Ez után következik a korosztály szerinti programok hirdetése.

A legkisebbeknek: alkalmanként változó foglalkozás. Hol sósgyurmázunk, hol festünk, színezünk, Mikulás csizmát varrunk, éneklünk, verselünk, ügyességi vetélkedőket szervezünk. Hatalmas sikert aratott a Mikulás napi ünnepség december 4.-én. A szakosztály színpadi műsorral készült, a gyerekek szinte megrohamozták a Télapót verseikkel, dalaikkal.

Kamaszok, ifik: Eleinte nehezen oldódtak, de rájöttek, hogy nem ciki velünk bohóckodni kicsit. Felváltva szervezzük a karaoke-t Simon János segítségével, és pókeroktatást Dorogi Tibor segítségével. A kisterem így egyre inkább megtelik.

Anyukák: Hogy éhen ne maradjunk az est folyamán az anyukák, nagylányok hol palacsintát, hol fánkot, hol lángost sütnek, teát főznek, de a lekváros kenyérnek is örülnek a gyerekek. Itt fontos megemlíteni, hogy az Egyesületnek nincs pénze. Ami eddig létrejött összefogással jött létre. Volt, aki lisztet, tojást, cukrot hozott, volt, aki kész fánkot, vagy palacsinta tésztát, fonalat, papírt, gáz tűzhelyet, vagy palackot. Egy kisebb spájzra való lekvárunk gyűlt össze. Köszönjük szépen.

Apukák: Hogy Ők se unatkozzanak ping-pong asztalokat, csocsóasztalt vittünk a nagyterembe, de vidáman álltak be palacsintát sütni is.

Nagymamák, nagypapák: Csigacsinálót szerveztünk a Rozmaring Néptánc Egyesület Cuháréjának keretén belül. Szeretnénk, ha a régi kézműves hagyományokat átadhatnák a fiatal korosztálynak pl. kosárfonás, kötés, horgolás, fafaragás. Tervben van a népdalcsoport felkarolása is, mert szépen énekelnek, felkérést is kapnak, ahol falunkat képviselik, de nem tartoznak sehova.

Van még egy nagy feladatunk az ünnepekig. Betlehemes életkép készül melyet december 19.-én szombaton fogunk felállítani és avatni, műsorral és karácsonyi vásárral egybekötve. Ehhez várjuk ügyes kezek segítését, Szabóné Bözse irányításával.

Jó idő esetén Erdős Sándor segítségével íjászkodhatunk, és lovagolhatunk, havazás esetén lovas szánon járhatjuk be a tájat, de fogunk biciklitúrázni, és kirándulni is.

Ezen programok mind ingyenesek. Részt vehetnek rajta klubtagok, és azok is akik még nem azok, de szívesen veszünk minden felajánlást legyen az 1 kg liszt, vagy 1 m. szalag vagy akár egy jó ötlet.Helyt adunk mindenféle amatör csoport bemutatkozásának is ( hastánc, gördeszka,gyűjtemények bemutatása, kiállítása stb.)

További terveink:


Januárban Sportnapot szervezünk a tornateremben vegyes összeállításban ( apukák, anyukák, gyerekek nagypapák, mamák) , gyerekvetélkedők.
Februárban: Farsangi buli
Márciusban Retró party 60-70-es évek zenéjére bakelitlemezről, karaoke.


Szilasi Zsanett


A szakosztály rengeteget köszönhet Szilasi Zsanettnek, aki lelkesen a szülőket, gyerekeket, fiatalokat és idősebbeket is összetartva megszervezi és vezeti a Péntek esténkénti programokat. Lelkesedése átragad mind a fiatalokra, mind azok szüleire. Sokan alig várják már, hogy ismételten Péntek legyen. Végre már nem csak a hétvége, a munka vége, és a pihenés miatt várják oly sokan a Pénteket, hanem azért hogy ismételten együtt lehessenek azok az emberek akik ugyanúgy gondolkodva, hajlandóak tenni valamit a falunk élhetőbb közösségéért.

Ezen közösség mindenkit vár aki csatlakozni szeretne, és vár minél több új ötletet, ami még megvalósításra kerülhet.

Dolgozzunk együtt Monostorpályi Jövőjéért, hogy a közösség megmaradjon, fejlődjön, és a falunk élhetőbb legyen!

Köszönjük Szilasi Zsanettnek és lelkes csapatának valamint segítőkész embereknek a mindenkori felejthetetlen Péntek estéket !!!Katt ide és szólj hozzá!...................................................

Sápi Beáta írta ...

Néprajz, Hagyományörző Szakosztály


A Néprajz, Hagyományörző Szakosztály legfőbb célja a fennmaradt értékek megőrzése és megóvása, legyen az tárgyi vagy folklór jellegű.

Ezen belül célunk:

- A még megmaradt idős korosztály információinak feljegyzése

- Monostorpályiból elkerültek felkutatása

- Kiállítások rendezése (családfa történeti kiállítás, tárgyi jellegű kiállítások, melyeket természetesen a faluból gyűjtünk össze.)

- Kultúra és hagyományok megörzése (Lucázás, Betlehemezés, Húsvéti locsolkodás, Pünkösdölés, stb.)

- Folklór napok rendezése

- A jövő generációinak (a gyerekeknek) bevonása a programokba, érdeklődésük felkeltése

- Legfőbb céljain közzé tartozik még a gyermekek elvonása a Tv és a számítógép világából és újból a régi kikapcsolódásra szoktatni őket PL.: olvasás; énekelés; szabadtéri, közösségteremtő játékok

Szakosztályvezető:

Sápi Beáta

Szakosztályvezető helyettes:

Tóth Zoltán

Alapító tagok:

Sápiné Molnár Edit

Hajduné Sáfrán Dóra

Kissné Géczi Judit

Sáfrányné Félegyházi Beáta


Katt ide és szólj hozzá!...................................................

Ifj. Sápi Imre írta ...


Együtt Monostorpályi Jövőjéért Közhasznú Egyesület Informatikai Szakosztálya


Gyorsan fejlődő világunkban, a kultúra megőrzése és hagyományaink megtartása mellett, véleményünk szerint szükség van egy olyan csapatra, amely betekintést biztosít nem csak a múlt, de a jelen és jövő eszközeibe. Biztosítja az információ áramlását, (egyaránt papíron és elektronikus úton) az aktuális rendezvényekhez szükséges számítástechnika eszközöket és szakembereket.

Weboldal:

- Célunk egy olyan weboldal megszerkesztése, fejlesztése és karbantartása, mely nem csak esztétikus, de sokoldalúságával meg tudja ragadni a fiatalok és idősebbek fantáziáját is.
- Az oldalon megjeleníthetők az aktuális hírek cikkek vagy akármilyen információ melyet meg akar osztani az egyesület az oda látogatóval.
- Az oldalon belül több kommunikációs lehetőséget tudunk biztosítani. Fórumot melyben a vendégek egy adott témához szólhatnak hozzá vagy saját maguk indíthatnak új témakört, melyről szívesen beszélnének. Ha a látogató nem egy adott témában akar beszélni, csak az oldalt akarja véleményezni, akkor írhat a vendégkönyvbe melyet minden látogató elolvashat. A látogatók új témákat indíthatnak!
A vendégek az oldalon egymás között társaloghatnak a chat segítségével, így az aktuális témák gyors megtárgyalása sem akadály. Képek, filmek, hirdetések és bármilyen multimédiás anyag megjelenítésére alkalmas.

Újság:

- Mivel az újság szerkesztése véleményünk szerint az informatikához áll legközelebb, így szakosztályunk ezt is szívesen magára vállalja. A lap helyet kapna a weboldalon, mint online-újság. Így ott is bárki megtekinthetné, rákereshetne adott cikkekre.

TELEHÁZ:

- Célunk létrehozni egy olyan kulturális közösségi helyet, mely közelebb tudja hozni az informatikát a fiatalokhoz és idősekhez egyaránt.
- Egy olyan központot, ahol heti rendszerességgel tartanánk ingyenes informatikai oktatást. Az oktatásokon mindenki elsajátíthatja a számítógép használatához szükséges tudást, továbbá betekintést adnánk a programozásba, és weboldalkészítésbe is.
- Érdekességképpen pedig, háromhavonta megrendeznénk a tudósok estjét, amikor olyan érdekes témákkal foglalkoznánk, mint a robotika, szerves számítógép és az informatika legújabb vívmányai.
- Az előadásainkon kívül a közösségi hely, internetkávézóként működne.

Szakosztályvezető:
Ifj. Sápi Imre
4275 Monostorpályi Kossuth u. 6.
Email: ifjsapiimre@gmail.com

Szakosztályvezető helyettes:
Dézsi Richard
4275 Monostorpályi Létai u. 20.
Email: dezsi22@gmail.com

Alapító tagok:

Vágó imre

Karajos Dávid

Krosztics Istvánné
Katt ide és szólj hozzá!C R E D I T S

Upgraded by ifj. Sápi Imre
info@egyuttmonostorpalyiert.hu


Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.


Segítették az Evolúció Informatikai Szakosztály tagjai: Dézsi Richard, Karajos Dávid, Vágó Imre, Krosztics Istvánné
Oldal létrehozási idõ: 0.2567 másodperc, 0.0930 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 1968. Memória használat: 2,487kb